Stil de viață – Seniori

Mutarea în casă nouă NU are vârstă în Greenfield!

Visezi să locuiești într-un loc în care să ai natura mai aproape, dar îți este greu să renunți la facilitățile cu care te-ai obișnuit? Soluția potrivită pentru tine este Greenfield. Mută-te lângă pădure! Aici nu te așteaptă doar un apartament cochet, ci un stil de viață sănătos, un mediu mai puțin poluat, departe de agitația orașului.

Aerul curat, siguranța, liniștea, comunitatea selectă, spațiile de recreere în aer liber sunt ingredientele unei vieți sănătoase și echilibrate. Aici ai parte de intimitatea și liniștea pe care ți le asigură locuitul la casă, dar fără grijile pe care traiul la curte le presupune.

Ai ocazia să îți petreci timpul într-un mod relaxant și să te ocupi mai mult de hobby-urile tale. Poți juca table, șah sau bridge cu familia și prietenii pe terasa apartamentului tău sau în parc. Fotografiatul, joggingul, ciclismul, fitness-ul sau cititul, pe toate le poți practica aici, în Greenfield.

Cartierul Greenfield este locul în care te poți bucura de liniște, la pensionare, este locul în care să îți crești nepoții liniștit și fără griji. Îi poți plimba în siguranță prin parc și le poți ține companie la spațiile de joacă special amenajate, bucurându-te de minunata lor copilărie.

În Greenfield, te bucuri în fiecare zi de plimbări în inima naturii! Respiri aer curat ca la munte și ai apă de izvor, iar zgomotul este cu până la 55% mai scăzut decât în centrul Bucureștiului. Pădurea diminuează stresul, întărește sistemul imunitar, elimină stările de anxietate și te ajută să dormi bine. Silvoterapia este un remediu extraordinar pentru cei care suferă de bronșită cronică, astm bronșic, hipertensiune arterială, nevroze și insomnie.

Știai că traiul într-un mediu curat, verde, liniștit și nepoluat îți poate prelungi viața?

Ce o să îți placă în Greenfield?

Cadrul natural unic – cartierul îmbrățișat de 9 milioane de metri pătrați de Pădure

Opțiunea de a face mișcare în aer liber – la spațiile de recreere special amenajate sau pe potecile pădurii

Ai spațiul propice pentru dezvoltarea pasiunilor tale: fotografie, pictura, meditatie, botanica, etc.

Acces securizat și locul tău de parcare

Confort sporit și costuri de întreținere reduse

Restaurant cu terasă și cafenea

Salon de înfrumusețare

Magazine și supermarketuri în Ansamblul Greenfield

Acces rapid la aeroport, la DN1 și șoseaua de centură. Astfel, din Greenfield ești cu o oră mai aproape de mare, de munte sau de orice loc din lume

În curând Zonă Spa de peste 3.000 de metri pătrați cu bazin semiolimpic, piscine, sali de fitness, masaj, sauna

Statie STB

test