Stil de viață – Cupluri

Trăiește în Greenfield bucuria unui nou început în doi!

Un nou început în doi și o nouă experiență de locuire.

Voi doi și mii de metri pătrați de natură în jurul vostru, în Greenfield Băneasa, cartierul în care te regăsești de la prima vizită.
Aer curat, cântec vesel de păsărele, priveliștea de vis a pădurii. Așa începe fiecare zi în propria ta oază de relaxare, intimitate și voie bună. Aici vă simțiți cu adevărat acasă.

Liniște, natură, dimineți energizante și seri romantice.

Atmosfera din Greenfield îți amintește de liniștea și aerul curat al vacanțelor petrecute la munte, la peste 1000 de metri altitudine, dar cu acces rapid către inima agitată a orasului. În Greenfield ai mixul perfect pentru voi doi – un apartament cu două camere pentru dimineți energizante și seri romantice.

Cafeaua servită pe terasă la primele ore ale dimineții în ciripit de păsărele și scăldată în razele blânde ale soarelui, plimbările lungi pe potecile pădurii Băneasa, planurile și visele expuse în serile răcoroase de vară sub cerul înstelat sunt doar câteva dintre momentele memorabile pe care le trăiești în Greenfield. În astfel de clipe te relaxezi, visezi, îți faci planuri să cucerești lumea și îți încarci bateriile pentru următoarea zi. Este un vis ce poate deveni realitate!

Ai mai mult timp pentru tine!

Dacă lucrezi în zona de Nord a Bucureștiului poți să spui STOP traficului și să te bucuri de mai mult timp liber. În imediata apropiere a locuinței tale, din Greenfield, găsești tot ce ai nevoie. Câștigi astfel timp prețios pe care să îl petreci cu cei dragi, făcând lucruri care îți plac cu adevărat.

Ce o să îți placă în Greenfield?

Comunitatea – vei avea vecini tineri, optimiști, sportivi și responsabili

Cadrul natural unic – cartierul îmbrățișat de 900 de hectare de pădure

Opțiunea de a face sport în aer liber – în locurile dedicate sau pe potecile pădurii

Ai spațiul propice pentru dezvoltarea pasiunilor: fotografie, pictură, meditație, botanică, etc.

Acces securizat în cartier și locul tău de parcare

Restaurante cu terasă și cafenea

Saloane de înfrumusețare

Magazine și supermarketuri în apropierea locuinței

Acces rapid la aeroport, la DN1 și șoseaua de centură. Astfel, din Greenfield ești cu o oră mai aproape de mare, de munte sau de orice alt loc din lume

În curând vei beneficia de Zonă Spa de peste 3.000 de metri pătrați cu bazin semiolimpic, piscine, săli de fitness, masaj, sauna

Stație STB

Strip mall

test