PLAZA

Strip-mall

Centru de fitness & SPA

Terenuri de tenis

Clădire de birouri

Școală de stat

Grădiniță de stat

Terminal STB

Stație de microbuz școlar

Stație de încărcare

Parcări biciclete

Cel mai mare centru comunitar, dedicat unei comunități rezidențiale

Situat în partea de nord a cartierului, la liziera unui frumos parc natural și la circa 500 de m de Pădurea Băneasa, Greenfield Community Center se extinde pe o suprafață impresionantă de 32,071 mp. În toamna acestui an (2020), Greenfield marchează începutul unei noi faze de dezvoltare, prin construirea celui mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidențial. Acest lucru aduce locuitorilor un nou standard de confort, prin includerea tuturor funcționalităților necesare unei mari comunități: zona comercială și de servicii, centrul de fitness și SPA, școală și grădiniță de stat, zonele de promenadă și recreere și transport public, punct ISU. Greenfield PLAZA va deveni punctul central al unei comunități tinere pentru care un stil de viață sănătos nu este doar un principiu de bază, ci și o sursa de încredere, socializare și relaxare.

Zona Fitness și SPA

O suprafață de 3.744 mp va găzdui zona de SPA și Fitness, extinsă pe două niveluri, cu funcțiuni atât interioare cât și exterioare. Acest spațiu elegant creează un cadru cald, ce îmbină armonios serviciile de sport, relaxare și wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi.

Greenfield este promotor al sănătății prin sport. Credem într-o lume în care sportul și un stil de viață activ încurajează oamenii să-și depășească limitele pentru a-și îndeplini obiectivele.

Spațiul de fitness din Greenfield Plaza vine să completeze armonios și necesar activitățile sportive pe care locuitorii le pot face în natură, în Pădurea Băneasa, și le va oferi acestora posibilitatea să facă mișcare oricând, indiferent de vremea de afară.

Funcțiuni interioare

Piscină interioară

Bazin semiolimpic

Sală de masaj

Sală de hidromasaj

Squash

Sală de fitness de 1.114 m2

Două studiouri pentru 50 de persoane

O sală de spinning

Bar

Vestiare

Recepție

Sală antrenori

Zonă administrativă

Funcțiuni exterioare

O piscină cu terasă

Două terenuri de tenis cu gazon

Servicii și Magazine

Greenfield Plaza favorizează o experiență completă la mall, oferind servicii variate, pentru a răspunde cât mai multor nevoi: supermarket Mega Image, restaurant, cafenea, brutărie, farmacie, pub, locuri de joacă, bancă, schimb valutar, agenție de turism, centru de livrare colete, salon de înfrumusețare, frizerie, curățătorie.

Grădiniță

Grădinița și școala de stat vor fi construite pe o suprafață de 9,620 mp de teren pe care dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a donat-o Primăriei. Peste 1.000 de copii din sectorul 1, Greenfield și vecinătate, vor putea beneficia de noua facilitate. Împreună cu proiectul pentru construcția școlii și a grădiniței, valoarea donației se ridică la aproximativ 1,75 Mil de euro.

Grădinița va putea primi 150 de copii în 15 săli de clasă la care se adaugă o sală multifuncțională, o sală de evenimente, un cabinet medical + izolator, un oficiu alimentar, spații administrative, spații tehnice, grădini și o curte de joacă acoperită.

Școală

În școală vor putea învăța două serii de câte 390 de copii în 13 săli de clasă, 5 laboratoare (chimie, biologie, fizică, informatică, limbi străine), două ateliere (muzică și arte), 1 sală after-school, 1 bibliotecă, o sală de sport + vestiare, un foaier multifuncțional, un cabinet logopedic, un cabinet de consiliere pedagogică, un cabinet medical + izolator, un spațiu bufet + oficiu alimentar, un magazin școlar, o curte interioară acoperită, un teren de sport în aer liber, o curte de recreație parțial acoperită, un atelier de mentenanță, platforme pentru parcarea bicicletelor, diverse spații tehnice și administrative.

Căi de acces suplimentare

Odată cu donarea terenului pentru școală și grădiniță, nu au fost neglijate căile de acces în zonă. Acestea sunt deja în fază finală de avizare a documentațiilor PUZ, iar odată finalizate vor fi trecute cu titlu gratuit în domeniul public. Vezi detalii.

De asemenea, în apropierea școlii și a grădiniței vor fi construite, pe două terenuri puse la dispoziție cu titlu gratuit municipalității de către Impact Developer & Contractor, un terminal STB, diverse alte funcțiuni publice și o subunitate ISU care să deservească întreaga zonă de Nord a Capitalei.

test